Server-e Virtuale
Configuratii personalizate

Furnizor de web hosting din 2011

Server-e Dedicate
Configuratii personalizate

Conectari cu principalii furnizori de Internet din Romania si strainatate

image01

Intrebari Frecvente


Intrebari generale

Vreau Gazduire S.R.L. nu ofera posibilitatea de inregistrare a domeniilor web.
Puteti transfera orice domeniu sau site pe server-ele Vreau Gazduire.
Echipa noastra tehnica se va ocupa de transferul site-ului d-voastra , a email-urilor sau altor fisiere fara nici un cost suplimentar.
Spatiul se poate mari oricand doriti fara sa fie nevoie sa achizitionati un alt server sau sa-l reinstalati pe cel curent.


Plati ,facturare si activarea serviciilor

Momentan orice comanda va fi onorata doar prin trimiterea unui email catre info@vreaugazduire.ro , urmand ca o persoana din echipa noastra sa va contacteze pentru a va putea oferi solutia potrivita.
Toate platile se realizeaza prin Transfer Bancar.
Odata ce plata d-voastra este confirmata de catre banca serviciul va fi activat automat, urmand sa primiti datele de acces.
Orice serviciu achizitionat se poate plati pe o perioada de 1, 3, 6 sau 12 luni.
Termenul scadent al unei facturi este de 15 zile de la data emiterii. Daca pana la data scadenta plata nu a fost inregistrata, serviciul d-voastra va fi suspendat.
Odata ce facturile scadente sunt platite si confirmate de catre banca noastra, serviciul d-voastra va fi reactivat, urmand sa primit un email in acest sens.

Suport Tehnic


Politica Spam si solutionare plangeri

Fiecare domeniu gazduit dispune de posibilitatea de a trimite 250 de email-uri intr-un interval de 60 de minute.Odata depasita aceasta limita nu veti mai putea trimite nici un email timp de 60 de minute.
Listele de email-uri mai mare decat 1,000 de adrese necesita o solutie VPS sau server dedicat.
Listele de email trebuie sa fie de tipul Double Opt-In: detinatorul adresei de email si-a exprimat explicit dorinta de a primi email-uri de la dumneavoastra si a confirmat ca adresa respectiva de email ii apartine.
Nu permitem trimiterea de email-uri catre liste cumparate.
Trimiterea de email-uri catre astfel de liste va fi interpretata ca SPAM si va duce la suspendarea neconditionata si inchiderea fara nici un fel de notificare a contului de gazduire web, server virtual sau server dedicat.
Nu toleram activitati de tip Spam in reteaua noastra.
In constructie

Website Partial in Constructie!