Server-e Virtuale
Configuratii personalizate

Furnizor de web hosting din 2011

Server-e Dedicate
Configuratii personalizate

Conectari cu principalii furnizori de Internet din Romania si strainatate

image01
Protectia Datelor Personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata S.C. VREAU GAZDUIRE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, precum si inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor acestora.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor furnizate, ori pentru inregistrarea domeniilor pe numele dvs (in calitate de client). Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului ori inregistrarea domeniilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv inregistrarii domeniilor web comandate si comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare/administrare a domeniilor web (ROTLD, ENOM,EURid).

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la suport@vreaugazduire.ro sau in scris la adresa:

In atentia:
S.C. VREAUGAZDUIRE S.R.L.
Strada Drumul Taberei, Nr.128,
Bucuresti,Romania

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Website Partial in Constructie!